Efterårsvandringer i Andalusien med Paul Kofoed Christiansen

24. – 30. september 2022

Pris: 11.300 kr

 

 

Vandringer, natur, kultur, eftertænksomme refleksioner og gourmet i skøn forening med udgangspunkt i det danske refugium ”Garden of Lemons” syd for Granada og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada

Velkommen til at deltage i denne lidt ekstraordinære forkælelsesrejse til Andalusien 24 . – 30.september 2022. Her er vi ikke kun gået efter at finde de billigste priser men også at prioritere høj kvalitet i alle detajler. Her forenes natur- og kulturoplevelser, fysiske udfordringer, fantastisk mad lavet med udgangspunkt i lokale råvarer og skønne smags- og sanseoplevelser. Desuden vil der undervejs være god tid til eftertænksomme refleksioner med åndelige og eksistentielle temaer. Kort sagt en lystvandring for både sjæl og legeme!

Paul Kofoed Christiansen

præst, tidligere sognepræst ved Roskilde domkirke

Rejsen til Andalusien går til Refugiet Garden of lemons, der ligger mellem Middelhavskysten og Granada i det sydøstlige hjørne af Spanien. Området er præget af en frodig og smuk natur med udstrakte citrus- og olivenlunde, som danner en stærk kontrast til Sierra Nevada’s store og imponerende bjergmassiver mod nord. Naturen er storslået med rislende floder, åbne vandingskanaler og langstrakte udsigter, der især i foråret og efteråret inspirerer til at blive oplevet til fods.

”Efterårsvandringer i Andalusien” er arrangeret af tidligere sognepræst ved Roskilde Domkirke, Paul Kofoed Christiansen i et samarbejde med de to ledere af refugiet Garden of lemons, Henrik Vilain og Ingo Schauser samt gardening.dk som teknisk rejsearrangør. Henrik er en fortryllende kok. Ingo har sin force i outdoor aktiviteter. Sammen udgør de det perfekte værtspar!

Garden of Lemons vil være det centrale daglige samlingspunkt for alle deltagerne. Men overnatningerne vil på grund af værelseskapaciteten være fordelt på tre lokaliteter i området: enten det lokale nyrenoverede hotel Los Naranjos eller refugiet Garden of Lemons (otte værelser). Refugiet består af fire mindre huse – den fritliggende finca, som er det daglige samlingssted, og to mindre huse på grunden samt et unikt landsbyhus, som ligger tæt på. Ingo sørger for den daglige transport mellem landsbyhuset og refugiet efter behov. Alle bygningerne er totalrenoverede i 2016 og senere. Her kan du mod en merpris bo i elegante omgivelser, som Henrik og Ingo selv har designet og indrettet med hjælp fra lokale arkitekter og håndværkere.

Morgenmaden serveres på de valgte overnatningssteder for at få en rolig og smuk morgen, inden vi alle mødes til dagens oplevelser. Værtsparret sørger for den daglige transport efter behov. Hotellet ligger 15 min. gang fra Garden of lemons. Ved de daglige ture vil bussen efter ønske kunne samle deltagerne op og igen sætte af ved hotellet.

Måltiderne serveres i refugiets orangeri, tilberedt af husets kok med inspiration fra Frankrig, Italien, Middelhavsregionen, Mellemøsten – og Norden. Maden på refugiet er meget “grøn” i sit udgangspunkt med stor brug af urter fra refugiets egen urtehave.

Programmet er sammensat på en sådan måde, så der er god tid til både fysiske udfoldelser, ro og afslapning i refugiets smukke omgivelser.

Det siger gæsterne om Garden of Lemons:

Et stykke af himlen er ganske enkelt faldet ned, og jeg kniber mig i armen, over at Garden of Lemons er jeres nye melodi, en ny komposition, der muligvis afviger fra barokken og det klassiske, men som fuldstændig og helt og aldeles aldrig spiller falskt. Derimod klinger den direkte ind i hjerte og sjæl. Tak. Dette sted viser, at verden stadig er mest god. …, Mia Nelle Dröschler, kunstner

Pris i delt dobbeltværelse på hotel LOS NARANJOS og fuld pension er 11.300 kr. pr. person alt inkl. 

 

Prisen inkluderer

 •  flyrejse samt transfer til og fra lufthavnen i Malaga
 • overnatning i delt dobbeltværelse på hotel Los Naranjos
 • fuld forplejning, inkl. en middag med vin og vand på restaurant.
 • frokost alle dage med undtagelse af mandag i Granada (sandwich de dage, hvor gruppen er på tur)
 • fri kaffe/te/vand i løbet af dagen
 • eftermiddagskaffe med hjemmebag på refugiet
 • middage 5 dage på Garden of lemons, inkl. velkomstmiddagen på refugiet
 • 1 middag på Mirador de Morayma, knkl. drikkevarer – en pragtfuld restaurant i det arabiske kvarter Albaycín i Granada centrum med udsigt mod Alhambra
 • transport og personlig ledsagelse ved alle udflugter inkl. sandwich, frugt og vand
 • transport efter ønske mellem hotel og refugiet for dem, der måtte have behov.

 

 

Prisen inkluderer ikke  

 • drikkevarer indtaget på refugiet – her findes et godt udvalg af vine og drikke til rimelige priser.
 • Den guidede rundvisning på Alhambra. Prisen er 500 kr. Frist for tilmelding til rundvisningen er (af hensyn til det meget restriktive billetsystem) senest 15. juni.

 

Tilvalg:   

 • enkeltværelse på hotel LOS NARANJOS: 850 kr.
 • enkeltværelse på REFUGIET: 1.750 kr. 
 • delt dobbeltværelse på REFUGIET: 850 kr. pr person.

 

 

Tilmelding 

 yderligere oplysninger samt tilmelding til denne rejse på tlf. 21 20 19 85 eller mail: pkc.roskilde@gmail.com 

 

På denne rejse er der et begrænset antal pladser. Tilmelding efter ”først til mølle-princippet”. 

 Ved tilmelding betales et depositum på 2.500 kr. 

 Restbeløbet indbetales senest 8. juli 2021. 

 Ved framelding før 8. juli refunderes det indbetalte beløb bortset fra depositum. 

 Ved framelding efter 8. juli er der ingen refusion. Hvis du/I har en rejseforsikring, er der mulighed for ved framelding på grund af sygdom (med lægeerklæring) at få tilbagebetalt hele beløbet gennem jeres forsikringsselskab. 

 

Aflysning af rejsen 

 Såfremt rejsen ikke kan gennemføres grundet Corona eller andre uforudsete forhold, vil deltagerne få det indbetalte beløb refunderet med undtagelse af de tilvalgte billetter til Alhambra (500 kr.).

 

Rejseforsikring 

 Det anbefales alle at undersøge, hvordan man er dækket i tilfælde af tyveri, ulykke og hjemrejse som sygetransport – herunder ledsagelse af pårørende samt afbestilling ved sygdom. 

 

Sygeforsikring 

 Det gule sygesikringskort gælder ikke i udlandet. I Spanien kræves det blå sygesikrings-kort, der dækker det samme som for lokalbefolkningen

 

Opholdsadresse Refugiet Garden of Lemons Adresse: Calle Carretera sin número, 18658 Melegís, Granada, Spain Telefonnumre: +34 605 979 494 (Henrik Vilain), +34 693 939 000 (Ingo Schauser) E-mail: gardenoflemons@gmail.com www.gardenoflemons.com 

 

Arrangør Tidligere sognepræst ved Roskilde Domkirke, Paul Kofoed Christiansen, Kong Valdemars Vej 77, 2.2 4000 Roskilde Tlf. 21 20 19 85 Mail: pkc.roskilde@gmail.com

 I samarbejde med METROPOLREJSER, medlem af Rejsegarantifonden