Den ultimative GRAVEL oplevelse – rejs med til Andalusien

23. til 30. april 2022 

Hvis du leder efter den ultimative cykeltur, så behøver du ikke at lede mere. For hos DABtours tilbyder vi i samarbejde med Garden of Lemons den ultimative cykelrejse, som er en komination af luksus og eventyr. 

Turen går gennem de andalusiske landskaber, hvor vi sammen cykler i de smukkeste sydspanske omgivelser. 

Om aften oplever vi Garden of Lemons, idet eventyret ikke kun er cykelturen, men også den kulinariske oplevelse, der venter os hver eneste aften.

Ki-zenyoga med Susanne Kihlgast

 30. april – 6.maj. 2022 

  • På dette kursus inviteres du på en skøn rejse gennem din krop og dit sind. Vi bevæger os mellem de to nervesystemer – sympatisk og parasympatisk. Vi får arbejdet med øvelser der fordyber, styrker, strækker, beroliger, træner og vitaliserer kroppen og sindet.
  • Der vil dagligt være meditation og åndedrætsøvelser, som optimerer den ro i krop og sind, du opnår gennem de fysiske øvelserne.

Akvarelkursus med Pia Brix-Thomsen

7. – 14. maj 2022

I løbet af ugen vil vi arbejde både med klassisk akvarel og med mere fri akvarel. Formiddagene starter med fælles opgaver/øvelser og efter frokost arbejdes mere frit. Vi skal arbejde med det nære (objekt, afstemning mellem farve, vand og papir) og det dybe ( landskab, himmel, jord, horisont og dybde). Alle motiver findes ved og omkring det smukke sted og landskab ved Garden of Lemons refugiet.

Wendy Hollender: 

Botanical Illustration Intensive Workshop in Andalucia, Spain

May 15 – 27, 2022

Study the fundamentals of botanical drawing using the mediums of graphite pencil, colored pencils, watercolor pencils and watercolor. Draw plants and flowers directly from the wide variety of plants growing at the Garden of Lemons under the supervision of Wendy Hollender and Veronica (Vern) Fannin.

This is a unique opportunity to study and draw plants in the shelter of the Sierra Nevada between Granada and the Mediterranean, away from the usual tourism routes.

KURSET ER FULDTEGNET – FULLY BOOKED

Pia Søltoft: Lidenskabens leg med livet

28. maj til 4. juni 2022

På kurset får du både en bred introduktion til hele Kierkegaards forfatterskab og mulighed for at fordybe dig i en række eksistentielle emner, som Kierkegaard i særlig grad har præget.

Ugen er bygget op omkring oplæg ved Pia Søltoft om formiddagen, tid til læsning midt på dagen, og samtalesaloner sidst på dagen, hvor dagens temaer drøftes gennem styrede dialoger i grupper og munder ud i en fælles samtale og afsluttes over drinks inden middagen.

 

FÅ LEDIGE PLADSER!

Sol, citroner og de skønneste måltider

Akvarelkursus i Sydspanien med Charlotte Niemann

11. – 18. juni 2022

Mit navn er Charlotte Niemann, og jeg glæder mig til at lære dig om akvarellens mange spændende muligheder Undervisningen og planlægningen afhænger af hvem der deltager, men her får du lidt tanker om det, du måske kan forvente: Der skal selvfølgelig males citroner!

 

KURSET ER FULDTEGNET

Akvarel-malerejse med Marianne Gross

27. august – 3. september 2022

 Følg med til Garden of Lemons, når Marianne Gross endnu engang holder akvarelkursus i disse enestående og smukke rammer i det sydlige Spanien. Midt i den skønne natur i Andalusien vil du blive inspireret til kreativ udfoldelse under vejledning af Marianne Gross, mens vore værter sørger for alt det praktiske og forkæler os med god mad.

På kurset vil du blive introduceret til at arbejde frit og flydende med store armbevægelser uanset billedernes størrelse. Der vil være øvelser, der bringer dig ud af din komfortzone og tilbage igen samt åbner dine øjne for nye muligheder og nye farvekombinationer. Der vil blive vist teknikker, der kombinerer traditionel og eksperimenterende akvarel. Der veksles mellem demonstration, eget maleri, individuel vejledning og fælles gennemgang.

Yinyogarejse til Andalusien med Christina Theilgaard

03. – 10. september 2022

Lyder dette som noget for dig?

Forkæl dig selv med en pause fra hverdagen og tag med til “Edens Have” på Garden of Lemons. Kombinationen af stedets skønhed, daglig yinyoga og dejlig, nærende vegetarisk mad, vil gøre, at du kommer hjem fyldt med ro, overskud og glæde.

Lars Eje Larsson: Rejs med en af akvarellens store mestre til Andalusien

10. – 17. september 2022

Lars Eje Larsson skriver: “Nu blir det fjärde året i rad jag håller kurs hos Ingo och Henrik på underbara Garden of lemons. Denna pärla i de andalusiska bergen, vid foten av Sierra Lenore bjuder på stora upplevelser både för öga, sinne och gom. Bl.a. Henriks kokkonst är fantastisk!

I denna estetiskt tilltalande och solbelysta miljö kryllar det av spännande motiv i både det stora och det lilla. Man kan koncentrera sig på att avbilda fikon och citroner i olika färger och mognad, en blåviolett aubergine eller måla panoramabilder över de violettskimrande bergen med sina blånande luftperspektiv.”

KURSET ER FULDTEGNET

MediYoga Retreat med Yogafriend v/Birgitte Aaselund

  17. til 23. september 2022

 Kurset åbner op for at bo midt i et vidunderligt landskab – mellem citrus- og oliventræer.

På dette yoga retreat er der plads til både at fordybe sig i blide og mere kraftfulde yogaprogrammer, plads til at nyde stilheden og omgivelserne alene eller sammen i gruppen.

Efterårsvandringer i Andalusien med Paul Kofoed Christiansen

24. – 30. september 2022

Vandringer, natur, kultur, eftertænksomme refleksioner og gourmet i skøn forening –med udgangspunkt i det danske refugium ”Garden of lemons” syd for Granada og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada.

KURSET ER FULDTEGNET

Anna Törnquist – Akvarelmalerejse til Andalusien

1.  – 8. oktober 2022

8. – 15. oktober 2022

“Vill du lämna Norden en dyster oktobervecka för att måla akvarell på en magiskt vacker plats, omgiven av citroner och fikon och bougainvillea? Vill du bli bortskämd av ett charmigt värdpar som bjuder på grundlig kunskap om trakten och utsökt mat? Vill du lära dig mer om akvarellpigmentens egenskaper och bli utmanad i abstraktionens svåra konst? Välkommen på min kursvecka på Garden of Lemons – en plats att längta till!”.

Ki-zenyoga med Susanne Kihlgast

22. –  28. oktober 2022

  • På dette kursus inviteres du på en skøn rejse gennem din krop og dit sind. Vi bevæger os mellem de to nervesystemer – sympatisk og parasympatisk. Vi får arbejdet med øvelser der fordyber, styrker, strækker, beroliger, træner og vitaliserer kroppen og sindet.
  • Der vil dagligt være meditation og åndedrætsøvelser, som optimerer den ro i krop og sind, du opnår gennem de fysiske øvelserne.

 

Pia Søltoft: Kierkegaard for ledere

20. – 27. maj 2023

Lige så vigtigt er det, at kunne skelne mellem, hvad vi har friheden til at ændre, og hvad der står fast. At finde ud af det, er samtidig at finde ud af, hvem man selv er, hvilket er nødvendigt for at kunne lede autentisk.

Men hvad er autencitet egentlig for en størelse? Kan man have for travlt til at være sig selv? Og er der overhovedet muligt i dag at tage sig tiden til at træde i karakter som leder og som menneske?

Pia Søltoft: Dødssynder og dyder.

Om etikkens mange ansigter og kunsten at blive et ordentligt menneske

27. maj til 3. juni 2023

kurset er under planlægning – skriv gerne til os for en forhåndtilmeldelse.

Forårsvandringer i Andalusien med Paul Kofoed Christiansen

3. -10. juni 2023

Vandringer, natur, kultur, eftertænksomme refleksioner og gourmet i skøn forening –med udgangspunkt i det danske refugium ”Garden of lemons” syd for Granada og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada.

Kurset er under opbygning – send os gerne en mail for mere information.