Maden og måltiderne på Garden of Lemons

På Garden of Lemons e er der fokus på det grønne køkken, hvor de bedste råvarer fra haven og markeder møder magien i safran, spidskommen, kanel, nelliker, kardemomme, muskatnød, grantæbler, citroner, appelsiner og mandler. Du vil opleve et køkken som er taget ud af eventyrerne i tusind og én nat. Det er vores mål at inspirere både nysgerrigheden og ganen i en sansende og duftende uge.

Henrik har arbejdet med mad i mange år ved siden af sin musikerkarriere – bl.a i Paris. Så glæd dig til et køkken som er en sand eksplosion af smage og farver funderet i det patchwork, der er den andalusiske historie.

Vores første kogebog:

 CITRONER

– skabt i samarbejde med fotografen Mikkel Adsbøl

 

Kogebogen CITRONER er blevet til i køkkenet på fincaen Garden of Lemons, der ligger midt i en gammel citronplantage lige uden for en lille andalusisk landsby syd for Granada. Her hænger citronerne lysende i træerne en stor del af året. Det mest eventyrlige sted at skrive en kogebog om citronen og dens verdenskøkken.
Opskrifterne fra køkkenet på Garden of Lemons hylder det grønne køkken. Grøntsager, frugter og krydderurter fryder øje, næse og gane og åbner for en fest på tallerkenen. Opskrifterne er grønne, men retterne kan i lige så høj grad bruges som tilbehør til måltider med fisk, fjerkræ og kød.
Lad citroner i lange baner vise deres skønhed og inspirere sanserne i måltider, som kunne de være de taget ud af eventyrene i tusind og én nat.