Mød værtsparet Ingo og Henrik

Vi er et dansk par med professionelle baggrunde som klassiske musikere. Utallige rejser, studie- og koncertophold har ført os rundt i verden, og altid stimuleret og glædet nysgerrigheden i mødet med mennesker og kultur. Sammen har vi i København drevet forretningen “HEAVEN” på Gråbrødretorv, en butik med gastronomiske produkter fra Norden og Middelhavet, vin og sherry blandet med ugentlige kulturelle arrangementer. I Spanien søger vi at videregive den andalusiske kultur i mad, arkitektur, historie, musik og vandringer.

I efteråret 2022 udkom vores tredje kogebog AVOCADO som efterfølger til OLIVEN & OLIVENOLIE (2021) og CITRONER (2020) på Muusmanns forlag. Alle tre bøger er udgivet på tysk på forlaget Jacoby & Stuart i serien “von Sterneköchen und Sterneküchen”.

Henrik Vilain: Født og opvokset i Danmark med 25 års ansættelse som organist. Har de seneste 10 år arbejdet som organist ved Gl. Holte kirke, og i gennem årene været dirigent for adskillige kor. Uddannet i Danmark, Frankrig og Italien i orgel og direktion. Han har tillige igennem sin passion for mad deltaget i kokkeskoler, – bla. på den to-stjernede Michelin restaurant “Apicius” i Paris. Parallelt med sit arbejde som organist har Henrik i flere år arbejdet med vin hos Kjær & Sommerfeldt i København.

Ingo Schauser: Opvokset i både Tyskland og Spanien. Uddannet pianist og musikpædagog i Danmark, Frankrig og Italien, og har arbejdet som klaverlærer i Danmark og Frankrig. Utallige koncertrejser som akkompagnatør og kammermusiker. Taler flere af de sydeuropæiske sprog og har et tæt kendskab til den mediterrane kultur. Ved siden af den klassiske musik er Ingo dybt interesseret i rejser, natur, mad og vin.