Pia Søltoft: Kierkegaard og det autentiske lederskab

– et kursus for ledere eller ledelsesgrupper

Tid: 3.-10.10.20

Sted: Refugiet Garden of Lemons / Granada, Andalusien

Pris:  kr. plus fly

Kurset udbydes som et fast ledelseskursus for ledere for forskellige organisationer  3.-10. juni 2023.
Dette kursus kan også bestilles af enkelte ledere og deres team, bestyrelser eller andre og tilrettelægges i givet fald efter ønske både hvad angår indhold, længde og periode. Henvendelse til refugiet og undervisere nødvendig.

Hvad er det vigtigste i dit liv? Hvad kan du ikke leve uden? Hvad lever du for? I en tid hvor forandringer hele tiden sætter en ny dagsorden er det vigtigt, at kunne holde fast i sine egne værdier og sin egen livsanskuelse.

Pia Søltoft

ph.dk, forfatter og sognepræst ved Christians og Esajas Kirke i Københavns Stift

 Lige så vigtigt er det, at kunne skelne mellem, hvad vi har friheden til at ændre, og hvad der står fast. At finde ud af det, er samtidig at finde ud af, hvem man selv er, hvilket er nødvendigt for at kunne lede autentisk.

 Men hvad er autenticitet egentlig for en størrelse? Kan man have for travlt til at være sig selv? Og er det overhovedet muligt i dag at tage sig tiden til at træde i karakter som leder og som menneske?

Kurset vil byde på oplæg, øvelser, workshops, samtale saloner og parvise gåture. Alle dialoger er styrede og det overordnede formål er at sætte Kierkegaards tanker om etik, samvittighed, selvovertagelse og det at ville ét ind i et konkret ledelsesperspektiv, der giver dig mulighed for selvfordybelse og for at spejle dig selv og din ledelse i et eksistentielt perspektiv.

Grundtankerne bag ugen er, at man må lede efter sig selv for at kunne lede andre samt at man kun kan skabe værdi gennem at skabe mening.

Ugen er bygget op omkring oplæg ved Pia Søltoft, workshops, samtalesaloner, øvelser og parvise dialoger samt tid til fordybelse. De temaer, der tages op i løbet af ugen applikeres i forhold til den enkeltes leders personlige profil og i løbet af ugen vil du blive langt mere bevidst om dine egne værdier og dit eget ledelsesgrundlag. Dagene afsluttes med en fælles samtale over drinks inden middagen. Aftenerne er til samtale, netværk eller personlig fordybelse.

Se programmet her: KIERKEGAARD OG DET AUTENTISKE LEDERSKAB

Kurset finder sted i eventyrligt smukke rammer, og du vil finde rum til kreativ og åndelig udfoldelse og samtidigt opleve ro og skøn natur. Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt et vidunderligt sted i den fredelige dal Valle de Lecrín tæt på Granada. Der vil i ugens løb blive tilbudt vandre- og inspirationsture i den omliggende natur og til Granada.

 Husets egen kok laver de lækreste måltider ugen igennem, hvor alle sanser stimuleres. Maden er ikke vegetarisk, men der er fokus på det grønne køkken, og du vil opleve et køkken som er taget ud af eventyrerne i tusind og én nat, da Henrik har arbejdet med mad i mange år ved siden af sin musikerkarriere.

 Det er oplagt at rejse to, da der er mange muligheder for at foretage sig mange andre aktiviteter i området.

Helt unikt, vidunderligt sted! Kurset var en enestående oplevelse med Henrik Vilain og Ingo Schauser som verdens bedste værter: nærværende, opmærksomt, på samme tid afslappet og intenst, i omgivelser man kun drømmer om, med rosa himmel over blå bjerge om morgenen, og siden dufte og syner af orangetræer, roser, vilde urter, figner og næsten gennemsigtige druer mod himlen. Og Henriks mad, der er uforligneligt smuk, velsmagende, sund og mættende på den bedste måde. Til at skrive bøger og lave film om.

Susanne Langer

tidligere regionspolitiker, Region Hovestaden

Tilmelding og information: 

Pris:  kr. plus fly

Inkluderet i prisen er:transfer mellem Malaga lufthavn og Garden of Lemons

 • overnatning i dobbeltværelse på refugiet Garden of Lemons
 • fuld forplejning ifølge dagsprogram:
 •  morgenmad og frokost alle dage
 • 5 middage på Garden of lemons
 • 1 middag på den lokale restaurant Los Naranjos
 • 2 samtale-ture i nærområdet
 • 1 filmfremvisning: “Farlige tanker”
 • undervisning 5 dage

Ikke inkluderet i prisen er:

 • flybillet
 • heldags-udflugt til Granada (frivillig)
 • drikkevarer, som kan købes til rimelige priser

Tillæg:

 • enkeltværelse på selve refugiet: + 2.100 kr.