MediYoga Retreat med Yogafriend v/Birgitte Aaselund

 9. til 15. september 2023

Priser:  

8.750 kr. pr person i dobbeltværelse på refugiet 

9.850 kr. i enkeltværelse på refugiet

 

Kurset åbner op for at bo midt i et vidunderligt landskab – mellem citrus- og oliventræer.

På dette yoga retreat er der plads til både at fordybe sig i blide og mere kraftfulde yogaprogrammer, plads til at nyde stilheden og omgivelserne alene eller sammen i gruppen.

Vores base ligger midt i frodige og grønne bakker mellem Granada og Middelhavet.

Hver morgen og sene eftermiddage vil du blive guidet i 2 timers sessioner med mindfull yoga, hvor alle kan være med. Meditation og reflektion.

Inkluderet er også personlig coaching/yoga enetime, så du efter retreatet har et lille yogaprogram tilpasset helt til dig og dine behov.

Værtsparret forkæler os med den dejligste mad; citrus haven og den store køkkenhave leverer frisk frugt, grøntsager, urter og blomster.

Der er mulighed for at tilkøbe guidede vandreture (ledet af værtsparret, som kender området til fulde) besøge Granada og Alhambra, få massage af stedets unikke massør, dase ved poolen, nyde dit smukke værelse, transport til en af strandene eller hvad du nu måtte have lyst til.

Kort sagt – en uge i selvforkælelsens tegn.

Birgitte Aaselund

yogalærer

Under hele retreatet vil du kunne vælge, hvor meget du ønsker at deltage i yoga/meditation – samt hvor meget du vil være en del af fællesskabet. Måske har du behov for at trække dig og have lidt tid alene – eller måske har du mere brug for guidning i yoga, brug for nogen at tale med – alt er muligt og alt er fint.

 

Maden og måltiderne på Garden of Lemons er nogle af de fineste øjeblikke i løbet af et ophold på Garden of Lemons. Vi dækker op under de gamle oliventræer eller i orangeriet i haven, og vores gæster nyder at mødes og spise den skønneste mad inspireret af årstiden og råvarer høstet i de store køkkenhaver. 

Køkkenet er karakteriseret ved lækker og raffineret mad, som oftest er vegetarisk og tilberedt ud fra enkle tilberedningsmetoder, hvor aromaer, smage, farver og varierede teksturer skaber små himmeriske mundfulde. Vi bruger friske råvarer og laver alt fra bunden, og bruger generøst af vores egen ekstra jomfruolivenolie og kryddersalte, krydderier fra verdenskøkkenet, citroner og kapers, der samler sig i de mest vidunderlige mundfulde, hvor alle sanser stimuleres.

Henrik Vilain og Ingo Schauser har udgivet tre kogebøber: CITRONEN – og OLIVEN & OLIVENOLIE udgivet af Muusmanns forlag, København i 2020 og 2021. Tredje bog med titlen AVOCADO udkom i efteråret 2022.

Alle bøger er oversat til tysk og udgivet i Tyskland ved forlaget Jacoby & Stuart, der netop har modtaget den tyske forlagspris 2022.

“Henriks mad er uforligneligt smuk og til at skrive bøger og lave film om”

———————————————–

“”Kan mad være kunst? I dette tilfælde, ja! Alle sanser er i spil, når der spises mad fra Henrik & Ingos skønne køkken på Garden of Lemons.

———————————————

“Opskrifterne fra køkkenet på Garden of Lemons er kreative og innovative. Enkle kombinationer, der skaber uventede smage, der spiller den mest vidunderlige “musik” i munden, og skaber en perfekt harmoni, der gør hvert måltid til et eventyr, som refererer til det internationale køkken. Maden er kunstnerisk og en symfoni af farver, der gør det næsten ærgerligt, at den ender med at blive spist!”

——————————————–

“Hver ret var en oplevelse i duft, smag, farver og perfekte teksturer. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv før spist så godt.”

———————————————

“En helt uventet forkælelse var den utrolige mad, som Henrik og Ingo tilberedte på Garden of Lemons under vores ophold. Henrik har en unik evne til at samle lokale råvarer og skabe varierede og lækre måltider. Hvert måltid var en fryd for sanserne.”

———————————————

”Fantastisk og fantasifuld, smagfuld mad med brug af avocado, krydderurter og citroner.”

reviews fra gæster på Garden of Lemons

fra Danmark, Sverige, USA og Israel

Garden of Lemons er et refugium for dig, der søger undervisning, oplevelser, ro og fordybelse i skønne omgivelser.

Det siger gæsterne om Garden of Lemons:

Et stykke af himlen er ganske enkelt faldet ned, og jeg kniber mig i armen, over at Garden of Lemons er jeres nye melodi, en ny komposition, der muligvis afviger fra barokken og det klassiske, men som fuldstændig og helt og aldeles aldrig spiller falskt. Derimod klinger den direkte ind i hjerte og sjæl. Tak. Dette sted viser, at verden stadig er mest god. …, Mia Nelle Dröschler, kunstner

Ved tilmelding koordineres fly (for dem som måtte ønske dette)

Ved tilmelding betales depositum på 3.450 – tilmelding er bindende og tilbagebetales kun, hvis turen må aflyses.

4 uger inden afrejse modtager du endelig oversigt over ugens yoga program og andet praktisk. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte mig for yderliger info.


Tilmelding:
Birgitte – 60172207

Pris:

 • 8.750 kr. pr person i delt dobbeltværelse 
 • 9.850 kr. i enkeltværelse 

Inkluderet:

 • Alle yoga sessioner samt enetime/coaching
 • ophold på refugiet
 • fuld forplejning
 • 1 guidet vandretur i nærområdet
 • Isvand/te/kaffe ad libitum samt frisk frugt.

Ikke inkluderet:

 • transport/fly
 • transfer mellem Malaga lufthavn og refugiet (kræver mindst 3 deltagere i samme taxi og koordineres inden afrejse).
 • drikkevarer, der kan købes på refugiet til rimelige priser
 • massage
 • guidede ture evt. til kysten samt besøg til Granada mv.

Betaling:

Depositum 3.450

Resterende beløb betales 8 uger inden afrejse.

MobilePay: 32487 Yogafriend
eller til konto: 9629 8980410928

Tilmelding og mere information: 

 •  Tilmelding sker til: yogafriend.dk
 • 4 uger inden afrejse modtager du endelig oversigt over ugens yoga program og andet praktisk.

 • Ved spørgsmål om mad, transfer og boende kontakt gerne Henrik och Ingo på Garden of Lemons, gardenoflemons@gmail.com eller telefon Ingo:: 0034 652 034 348

 • Har du mad allergi skriv til Henrik och Ingo per mail gardenoflemons@gmail.com
 • Du er til hver en tid velkommen til at kontakte Birgitte for yderliger info. Skriv til: birgitteaaselund@gmail.com
 • eller ring til Birgitte: +45 6017 2207

 

VARMT VELKOMMEN!

Birgitte, Ingo og Henrik