Akvarelkursus med Anna Törnquist

Sted: Garden of lemons, Melegís

Dato: 19.-26.10 2019

Pris: 1.250 € plus fly

“I höst är du välkommen att följa med mig på akvarelläventyr till Spanien! 19-26 oktober blir det akvarellkurs på underbara Garden of Lemons, uppe i bergen mellan Malaga och Granada. Det är första gången jag håller kurs där så jag vet ännu inte så mycket, men det låter helt underbart.”

Så här beskriver våra värdar vad som väntar. Henrik och Ingo hälsar välkommen!

”Akvarelkurset med Anna Törnquist er et maleophold i helt enestående og smukke rammer i det sydlige Spanien på Garden of Lemons. Her vil du finde rum til kreativ og åndelig udfoldelse og samtidigt opleve en underbar ro og natur. Dette akvarelkursus har et personligt præg man sjældent oplever som vil få dig til at føle dig specielt forkælet i en hel uge.

Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt et vidunderligt sted i den fredelige dal Valle de Lecrín, glædens dal, tæt på Granada i Andalusien. Det er muligt at nyde poolen og bedårende udsigter ud over landskabet, nyde tagterrassen med udsigt over bjergene i baggrunden eller skønheden nede i orangeriet blandt ældgamle oliventræer, citron- og appelsintræer. Indbydende scenarier, der giver rum til dyb kreativ inspiration og vækker begejstring.

 

Ingo tilbyder nogle vandreture i området i løbet af ugen og der vil løbet af ugen også være mulighed for at deltage i to maleudflugter ud i naturen omkring os og til Granada.

Husets egen kok laver de lækreste måltider ugen igennem, hvor alle sanser stimuleres. Maden er ikke udelukkende vegetarisk, men der er fokus på det grønne køkken, hvor de bedste råvarer fra haven og markeder møder magien i safran, spidskommen, kanel, nelliker, kardemomme, muskatnød, granatæbler, citroner, appelsiner og mandler. Du vil opleve et køkken som er taget ud af eventyrerne i tusind og én nat, og det er vores mål at inspirere både nysgerrigheden og ganen i en sansende og duftende uge. Henrik har arbejdet med mad i mange år ved siden af sin musiker karriere – bl.a i Paris.

Garden of lemons er et refugium for dig, der søger undervisning, oplevelser, ro og fordybelse i skønne omgivelser. Det er oplagt at rejse to, hvor kun den ene af jer maler. Der er så mange muligheder for at foretage sig andet end at male.”

Kursens upplägg får växa fram successivt, och så får vi ge oss in i detta äventyr tillsammans. Jag tänker att vi ska låta oss inspireras av den fantastiska naturen, av trädgårdens prunkande växter och den sydspanska bebyggelsen, och att vi bearbetar våra intryck i ett experimentellt akvarellmåleri med ökande abstraktionsgrad.

Ett problem vid kurser utomlands är tillgången till bra material – det är ju en begränsad mängd som ryms i resväskan på flyget. Jag planerar att åka ner med en välfylld bil med material att låna och köpa, så det mesta löser sig. Du behöver dock planera packningen för att kunna transportera dina färdiga bilder hem, i mapp eller rulle.

Ana Törnquist

Kurskostnad, arrangemang och anmälan Intresseanmälan till kursen på Garden of Lemons lämnas direkt till Henrik och Ingo.

För mer information och anmälan: gardenoflemons@gmail.com

Information om program:

Det er oplagt at rejse to, hvor kun den ene af jer skriver. Der er mange muligheder for at foretage sig mange andre aktiviteter i området.

 

Tilmelding og information: 

Pris: 1.250 € 

Inkluderet i prisen er:

 • transfer mellem Malaga lufthavn og Garden of lemons
 • overnatning i dobbeltværelse på hotellet i landsbyen 15 min. gang fra Garden of Lemons
 • fuld forplejning ifølge dagsprogram:
 • morgenmad og frokost alle dage
 • 5 middage på Garden of lemons
 • 3 vandringer/inspirationsture i nærområdet
 • undervisning 6 dage

Ikke inkluderet i prisen er:

 • flybillet
 • frivillige udflugter
 • 2 middage på restaurant
 • drikkevarer, som kan købes til rimelige priser

 • Tillæg:

  • enkeltværelse på hotellet: + 120 € 
  • dobbeltværelse på Garden of lemons  + 130 €
  • enkeltværelse på Garden of lemons: + 280 €