Mød værtsparet Ingo og Henrik

Vi er et dansk par med et tidligere professionelt liv som klassiske musikere med utallige rejser, studie- og koncertophold som førte os rundt i verden, og vi har tidligere boet flere år i Frankrig og Italien. Altid stimuleret og glædet af nysgerrigheden i mødet med mennesker og kultur,  Desuden har vi i København drevet forretningen “HEAVEN” på Gråbrødretorv, – en butik med gastronomiske produkter fra Norden og Middelhavet, vin og sherry, og hvor vi arrangerede ugentlige kulturelle arrangementer i butikken.

I Spanien arbejder vi året rundt med at udvikle opskrifter inspireret af de store køkkenhaver på det kulturelle refugium Garden of Lemons syd for Granada. Andalusien har et vidunderligt klima, der gør det muligt året rundt at plante og høste i haverne.

 

 I 2020 udkom vores første kogebog, Citroner, i 2021 kogebogen Oliven & olivenolie, i 2022 kogebogen Avocado, og nu i 2023 en inspirerende og smuk bog om Tomater. Alle fire kogebøger er desuden udkommet på tysk på forlaget Jacoby & Stuart, der i 2022 er blevet kåret som et af de tre bedste tyske forlag. Kogebøgerne er udkommet i serien “von Sterneköchen und Sterneküchen”.