COVID-19 OG VORES REJSER

 

 

2020 er blevet et år, der er blevet dybt præget af situationen omkring Corona. For Garden of Lemons har det betydet at ingen af kurserne i 2020 har kunne gennemføres. Tak til alle for enorm stor forståelse omkring afviklingen af refundering af betalingen. Mange har ladet depositum stå og dermed tilmelde sig næste års kursus – og nogle har endda valgt, at lade hele beløbet stå på Garden of Lemon’s konto i Spanien og dermed være have betalt for næste års deltagelse. Der skal lyde en rungende tak til alle de mange behagelige samtaler. Vi håber inderligt, at alle har haft en god oplevelse. 

Desværre kan ingen spå om fremtiden, ingen kan vide, hvad denne her virus har tænkt sig at finde på i 2021. Men vi har valgt at satse på, at kurserne kan gennemføres og glæder os over en kalender med mange rigtig gode kurser! Rigtig mange af gæsterne kommer igen og igen – og vi glæder os så meget, til at genoptage aktiviterne, til gensyn med gamle og nye gæster. Må 2021 blive en fest!

 

I fald der fortsat er usikkerhed:

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledning. Skulle det blive nødvendigt at aflyse en rejse i kraft af ministeriets vejledning, vil vi naturligvis refundere hele det indbetalte beløb (i henhold til loven om pakkerejser).

Vi er i løbende kontakt med vores samarbejdspartnere i Spanien, bus-selskaberne, hotellet etc.. for at sikre, at de lever op til myndighedernes krav og handler sundhedsmæssigt forsvarligt.

  

Vi følger råd og vejledninger fra Udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen og følger gældende lovgivning på området.

 

Udenrigsministeriets rejsevejledninger:

Vælger Udenrigsministeriet at forlænge deres frarådelse af alle ikke nødvendige rejser til det land, du har bestilt et kursus og rejse til, vil du blive informeret hurtigst muligt og personligt efter denne ændring, såfremt din afrejsedato er indenfor påbudsperioden. Dette vil indebære, at din rejse bliver aflyst, og du vil få mulighed for at få refunderet det fulde indbetalte beløb. Du kan som alternativ til at få alle penge tilbage også vælge at flytte hele dit indbetalte beløb eller blot depositum frem til et af vores kurser i 2021. Det har flere af vores kursister gjort, og det er vi dem meget taknemmlige for !

Afbestillingsregler:

Hvis der er kursister, der allerde ved nu, at de ønsker at afbestille deres rejse, så gælder vores almindelige rejsebetingelser. 

Betalingsfrister for restbeløb:

Betalingsfrister på din rejse er ligeledes uforandret og vil fremgå af dit rejsebevis. 

Hvis du overvejer en rejse, men endnu ikke har bestilt:

Vi anbefaler, at du sørger for en god rejseforsikring. Vi anbefaler en rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring hos et selskab, der dækker dig ved afbud på grund af corona. Situationen ændrer sig hele tiden, og den vil forventeligt ikke være den samme, når påsken står for døren, eller når vi når frem til sommerferien.

 Rejsen bliver til noget:

Bliver rejsen gennemført, har vi selvfølgelig fokus på hygiejne og følger de regler, som er gældende på vores destination på det pågældende tidspunkt. Til dig som rejsende og kursist er en generel anbefaling, at du på din rejse har ekstra fokus på god håndhygiejne,  pak derfor et par håndsprit med i tasken og benyt den lidt hyppigere end normalt.  Husk at hoste og nyse i ærmet. Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelses retningslinier https://www.sst.dk/da/corona

Vi opdaterer informationen på vores hjemmeside løbende.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til rejsen.

Tlf.: 0034 693 939 000

Mail: gardenoflemons@gmail.com