Gå efter din drøm – i Andalusien

 

Et kursus for dig der drømmer om et arbejdsliv som selvstændig

 

Tid:           21.  – 27. oktober 2024

Sted:         Garden of Lemons

Pris:         

Vil du gerne starte din egen virksomhed og leve af den?, så er dette kursus det rette for dig.
Under sydens sol og i et inspirerende fællesskab med ligesindede, der også drømmer om at gå selvstændig, arbejder vi kreativt, legende og intenst med vores forretningsideer, men også med de forhindringer, der er på vejen til at leve et arbejdsliv, hvor det er DIG der har styringen.
Kursusledere er højskoleforstander fra Annas Højskole og coach Anna Katrin Nørgaard og stifter af- og mangeårig direktør i- Primetime kommunikation, et stort dansk kommunikationsbureau og nu coach – Lise Westphal. 

På kurset vil du blive introduceret til at arbejde frit og flydende med store armbevægelser uanset billedernes størrelse. Der vil være øvelser, der bringer dig ud af din komfortzone og tilbage igen samt åbner dine øjne for nye muligheder og nye farvekombinationer. Der vil blive vist teknikker, der kombinerer traditionel og eksperimenterende akvarel. Der veksles mellem demonstration, eget maleri, individuel vejledning og fælles gennemgang.

Alle kursister får mulighed for at arbejde ved eget bord og stol inklusiv parasol udendørs.  Male-aktiviteterne foregår enten i det fri eller i havens store orangeri.

Malere på alle niveauer er velkomne.

Materialeliste fremsendes før kurset.

tekst om Lise Westphal

Lise Westphal

coach samt stifter af kommunikationsbureau, Pimetime kommunikation

tekst om Anna

Anna Katrin Nørgaard

Højskoleforstander og coach , Annas Højskole

tekst om kurset

 

Maden og måltiderne på Garden of Lemons er nogle af de fineste øjeblikke i løbet af et ophold på Garden of Lemons. Vi dækker op under de gamle oliventræer eller i orangeriet i haven, og vores gæster nyder at mødes og spise den skønneste mad inspireret af årstiden og råvarer høstet i de store køkkenhaver. 

Køkkenet er karakteriseret ved lækker og raffineret mad, som oftest er vegetarisk og tilberedt ud fra enkle tilberedningsmetoder, hvor aromaer, smage, farver og varierede teksturer skaber små himmeriske mundfulde. Vi bruger friske råvarer og laver alt fra bunden, og bruger generøst af vores egen ekstra jomfruolivenolie og kryddersalte, krydderier fra verdenskøkkenet, citroner og kapers, der samler sig i de mest vidunderlige mundfulde, hvor alle sanser stimuleres.

Henrik Vilain og Ingo Schauser har udgivet fire kogebøber: CITRONEN, OLIVEN & OLIVENOLIE, AVOCADO udgivet af Muusmanns forlag, København i 2020 og 2021 og 2022. Fjerde bog med titlen TOMATER udkommer til sommer 2023.

Alle bøger er oversat til tysk og udgivet i Tyskland ved forlaget Jacoby & Stuart, der netop har modtaget den tyske forlagspris 2022.

“Henriks mad er uforligneligt smuk og til at skrive bøger og lave film om”

———————————————–

“”Kan mad være kunst? I dette tilfælde, ja! Alle sanser er i spil, når der spises mad fra Henrik & Ingos skønne køkken på Garden of Lemons.

———————————————

“Opskrifterne fra køkkenet på Garden of Lemons er kreative og innovative. Enkle kombinationer, der skaber uventede smage, der spiller den mest vidunderlige “musik” i munden, og skaber en perfekt harmoni, der gør hvert måltid til et eventyr, som refererer til det internationale køkken. Maden er kunstnerisk og en symfoni af farver, der gør det næsten ærgerligt, at den ender med at blive spist!”

——————————————–

“Hver ret var en oplevelse i duft, smag, farver og perfekte teksturer. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv før spist så godt.”

———————————————

“En helt uventet forkælelse var den utrolige mad, som Henrik og Ingo tilberedte på Garden of Lemons under vores ophold. Henrik har en unik evne til at samle lokale råvarer og skabe varierede og lækre måltider. Hvert måltid var en fryd for sanserne.”

———————————————

”Fantastisk og fantasifuld, smagfuld mad med brug af avocado, krydderurter og citroner.”

Gæster på Garden of Lemons 2022

fra Danmark, Sverige, USA og Israel

Tilmelding og information: 

Inkluderet i prisen er:

  • flybillet – samlet flyrejse koordineres
  • transfer mellem Malaga lufthavn og Garden of Lemons
  • overnatning i dobbeltværelse på hotellet i landsbyen 15 min. gang fra Garden of Lemons
  • fuld forplejning ifølge dagsprogram: morgenmad og frokost alle dage, 5 middage 

Ikke inkluderet i prisen er:

Tillæg:

  • enkeltværelse på hotellet: 1.200 kr.
  • dobbeltværelse på selve refugiet: 1.200 kr.
  • enkeltværelse på selve refugiet: 2.200 kr.

for mere information om overnatningsmulighederne klik her