Læsernes tilbagemeldinger på kogebøgerne

Nyudgivelse sommeren 2023:

TOMATER, den nye kogebog med opskrifter fra Garden of Lemons er netop udkommet i Danmark og Tyskland.

Lige i tide til årets fejring af tomaten!

Bogen har fået en fantastisk modtagelse: 

Kirsten Skaarup, 2023:

“Denne bog er simpelt hen biblen om tomater! Her er al den info, man kan ønske sig om tomater, og så mange lækre opskrifter, at man umuligt kan nå at prøve dem alle på en enkelt sæson. TOMATER er en bog, man kan høste viden og ideer fra år efter år.” 

se hele anmeldelsen her: 

https://kirstenskaarup.dk

Kirsten G. Mikkelsen, 2023:

“Tillykke til Garden of Lemons med udgivelse af en perle af en bog ! Kom med på en fantastisk verdensrejse med udgangspunkt i tomaten – bliv klogere og bliv inspireret til at gå i køkkenet af de innovative opskrifter og smukke billeder. Dette er meget mere end en kogebog.”

Henrik Greendogville, 2023:

“… her er (fire) kogebøger, som ikke kommer til at samle støv på boghylden! Alle kogebøger fra parret bugner af fantastiske opskrifter, og ikke nok med det, så fortæller de også om råvarernes historie og en masse anden god viden, som de formidler på en fremragende måde. Jeg glæder mig til at gå i gang i køkkenet.”

se hele anmeldelsen her:

Greendogville

Ingo og Henrik har gjort det igen! Avokadobogen er en fantastisk blanding af traditioner med et twist og skønne, nyskabende retter, som efterlader én tænkende: Hvordan søren fandt de nu på det? Absolut en skøn ny kogebog, som bør findes i køkkenbiblioteket.

Anne-Marie N, 2022

Utrolig spændende bog med nytænkning og fantasifuld anvendelse af avocado. Kan anvendes både til lækker nytænkning af gæstemad og tilbehør samt hurtige opskrifter til lækre sunde varianter i hverdagen. 

Susanne F, 2022

Fyld decembermørket med solskin og inspiration. Smuk bog med skønne opskrifter.

Ruth J12/06/2022

5 stjerner  FANTASTISK !!! 

Ea Vedel Lethin, 2022

OLIVEN & OLIVENOLIE 

En underbar uppföljare till boken om citroner. Även denna vackra kokbok passar både som coffee table bok liksom i köket. Inspirerande och läckra recept från Garden of Lemons

Lars Eje Larsson, 2022

5 stjerner, hver og en såfortjent! Jeg vidste ikkke at jeg kunne tilberede så mange  retter med olivenolie, både det salte og det søde køkken. Inspirerende og så smuk på alle planer. En nydelse at læse, blive klogere på madens  kulturhistorie, glædes over de smukke fotografier, og få mundvand bare ved at læse opskrifterne. Tilmed er opskrifterne tilgængelige også hvis man ikke er specielt kokkeuddannet. Varm anbefaling herfra❤️

Susanne Langer, 2022

Det første man lægger mærke til i bogen er de flotte foto af landskaber og mad. Det næste er når man begynder at bruge bogen. Der viser det sig, at den er utrolig inspirerende at bruge i det daglige. Den drejer sig om vegetarmad fra hele middelhavsområdet, det er enkelt og det er bare at gå igang. Bogen giver i den grad lyst til lave mad.  Med tiden bruger man bogen som inspiration til at lave egne nye retter eller modifikationer af de opskrifter der findes i bogen. På den måde bliver ens hverdagsmad hele tiden opdateret og aldrig kedelig. Udover opskrifterne er der spændende afsnit om oliventræet i kulturhistorien og om produktion af oliven og olivenolie.  Stor ros til forfatterne for at være så inspirerende. 

Ib Søndergaard, 2022

Denne bog er meget hurtigt blevet min favorit-kogebog (nu min kogebog nr. 164). Ingo og Henrik er suveræne i deres tilgang til madlavning. Anbefales stærkt – også selvom man ikke har en olivengård! 😉

Anne-Marie N, 2022

Endelig en kogebog, man ikke nøjes med at kikke i. Den bliver brugt.  Det er let at følge de inspirerende opskrifter og med et fantastisk resultat.  

Karen Eriksen, 2022

5 stjerner – æstetisk og inspirerende

Ea Vedel Lethin 

vældig mange fine opskrifter og interessante fakta om oliven og olivenolie

Marianne , 2022

To klassiske musikere, der har turneret verden rundt, har nu nedsat sig i Spanien syd for Granada, hvor de driver et refugium ved deres finca. De har udgivet bogen “Oliven og Olivenolie” som jeg har været så heldig at få i fødselsdagsgave. Det er en musisk og malerisk bog, der med enkle anvisninger inviterer til at lade sig inspirere til grønne retter med ingredienser, der dufter, smager og tager sig ud. De fortæller også om olivenens historie, de forskellige arter, fremstilling af olierne osv. Altsammen skrevet i et let og levende sprog, som en fin symfoni man bare kan lytte til, også selvom man ikke lige har lyst til at give sig i kast med at kokkerere. Skulle lysten til at lave nogle af retterne melde sig, er der ingen svære ord eller fine fornemmelser over det. Det er enkelt og ligetil. Bogen er fyldt med de smukkeste billeder af olivenlunde – lige til at bære duften af sommer og udlængsel med sig.

Pernille Aviaaja, 2022

CITRONER

“Bogen Citroner er meget smuk med overdådige opskrifter og tilsvarende fotografier. Det er umuligt ikke at blive meget inspireret af de vidunderlige opskrifter og man får straks meget lyst til at gå i køkkenet. Det fine ved opskrifterne er at de er lette at gå til og selvom vi ikke altid har de samme gode råvarer her bliver resultatet alligevel altid lækkert. Bogen kan forvandle en grå vinterdag til en solskinsdag i Andalusien.”

Ib Søndergaard 612/22/2022

Kanonfin kokbok som också är mycket vackert utförd vad gäller bilder och layout! Ett praktverk att ha både som coffee table bok och som en excellent kokbok med många läckra recept.

Lars Eje Larsson 12/13/2022

“Super lækker kogebog både i udseende og i indhold. Meget  inspirerende opskrifter. og sjovt med en bog der tager afset i citroner som jo kan berige de fleste retter og desserter. Krydderierne bruges rundhåndet det er super lækker. “

Marie T12/07/2022

“Det er sjældent at få en bog i hænderne, med så delikate og velsmagende opskrifter, enkle at gå til og dog raffinerede i smag, teksturer og æstetisk fuldkomne at se på. Bogen i sig selv er et kunstværk, inspirerende at læse, med smukke billeder og interessante kulturhistoriske baggrundsfortællinger. Bogen er tillige skrevet i et vidunderligt sprog. Ren nydelse på alle planer.”

Susanne Langer  12/06/2022

“Ægte, autentisk og flot visuel bog med skønne opskrifter. Man føler sig ført tilbage til en morgengåtur i citrushaven i “Garden of Lemons” i Andalusien, hvor man bydes varmt velkommen af de 2 dejlige værter, Ingo og Henrik. Elsker bogen og stedet, som har inspireret til opskrifterne heri.” 

Annette Kihl 12/06/2022

“Fantastisk bog. Ingo og Henrik kan bare dét der med mad og råvarer – både det nyskabende og respektfulde overfor traditionelle, nedarvede opskrifter. Kan anbefales!!”

anne-marie n12/06/2022

“Det viste jeg ikke om citroner! de kan jo løfte en ret, så hverdagsmaden bliver til festmad. Sikken en forskel. Hvis jeg ikke havde bogen, ville jeg ønske mig den. Let og inspirerende at gå til.”

Karen Eriksen 12/06/2022

“5 stjerner – helt suveræn !”

Ea Vedel Lethin, 12/05/2022

 

“En mycket intressant bok om citroner och landskapet i södra Spanien. Fotografiskt ett mästerverk och recepten är mycket spännande och enkla att utföra.”

Eivor Andersson 12/05/2022

“Dejlig bog med inspirerende opskrifter og smukke fotos.”

Marianne Gross 12/05/2022