Kurser på Garden of Lemons

– deltag i en oplevelse for livet

Kulturelle uger med akvarelmaling, filosofi, yoga, mindfulness og vandreture

 

Drømmer du om at fordybe dig i en uges kursus under sydlandske himmelstrøj indenfor akvarelmaling, filosofi, vandring, yoga eller mindfulness? Så klik ind på kurserne nedenfor.

Med udgangspunkt i den luksuriøs finca, Garden of Lemons omgivet af et landskab med oliven-, citrus, og frugttræer under en andalusisk sol, inviterer vi professionelle undervisere til at afholde kurser på Garden of lemons i udkanten af den maleriske landsby Melegís. Landsbyen ligger i den andalusiske dal, Valle de Lecrín, syd for Granada i ét af det smukkeste og mest frodige områder af det sydlige Spanien.

På kurserne lægges der ikke kun vægt på at arbejde, idet der også er fokus på et socialt samvær og de skønneste måltider med god mad og vin

 

 Er I to, der gerne rejser sammen, men hvor kun én af jer vil på kursus, så kan i begge få et godt og indholdsrigt ophold på Garden of lemons. Her er mulighed for at nyde en uge og slappe af med en god bog i haven, hoppe i poolen, gå ture i området, spille golf eller tage på udflugter til bl.a. Granada, Sierra Nevarra og Costa Tropical.