Skrive workshop med Christina Englund

Tid:           29. marts – 5. april 2025

Sted:         Garden of Lemons

Pris:          fra 9.900 kr. plus fly

Pris for ledsager: 6.900 kr.

Kurset henvender sig til  

Alle kursister får deres eget bord og parasol. 

Det er oplagt at rejse to, hvor kun den ene af jer skriver Der er så mange muligheder for at foretage sig andet end at skrive… 

Akvarelkurset med Marianne Gross er et maleophold i helt enestående og smukke rammer i det sydlige Spanien på Garden of Lemons. Her vil du finde rum til kreativ og åndelig udfoldelse og samtidigt opleve ro og skøn natur. Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt et vidunderligt sted i den fredelige dal Valle de Lecrín, glædens dal, tæt på Granada i Andalusien. Der vil i ugens løb blive tilbudt vandreture i området samt maleudflugter i den omliggende natur og Granada.

“1000 tak for en fantastisk uge i de dejligste omgivelser og med skønne og interessante mennesker 

Også tak for din rigtig gode vejledning der fik skubbet mig videre i mit maleri.  

Jeg har helt sikkert udviklet mit maleri i denne uge og det har givet mig mod til at arbejde med større billeder og give maleriet mere fri. Tak!”

“Takk for sist og et flott kurs! Nå koser jeg meg med å prøve ut de nye mulighetene som har åpnet seg. Fortsatt kjempeinspirert etter kurset.”

“Tack Marianne! Du är sååå inspirerande lärare o ger så bra tips!”

“Marianne har holdt et glimrende kurs, hvor alle ingredienser falt på plass. Vi bl inspireret til flere og bedre akvareller, alt servert med pedagogisk insikt. Vi kan bare si at vi er storfornøjde “

“Tusen tack för en mycket fin, spännande och givande kurs.

Tack också för en guidning och den personliga hjälpen jag fick. Det betyder mycket att du tar dig tid individuellt och hjälper mycket.”

“Du skal have tusind tak for et givende, inspirerende og meget smukt ophold

Jeg er så glad for at have haft muligheden for at kunne bevæge mig frit og udendørs med de store armbevægelser, hvor jeg klart mærker, jeg føler mig godt hjemme.
Det har været rigtig dejligt med din sparring, dine skub og dine inputs. Tak!”

“Det var lige det jeg havde brug for for at kunne komme videre med akvarellen.

Undervisningen passede lige til hvor jeg er nu. Masser af inspiration og ”højt til loftet”. Tager en masse med mig hjem.”

På kurset vil du blive introduceret til at arbejde frit og flydende med store armbevægelser uanset billedernes størrelse. Der vil være øvelser, der bringer dig ud af din komfortzone og tilbage igen samt åbner dine øjne for nye muligheder og nye farvekombinationer. Der vil blive vist teknikker, der kombinerer traditionel og eksperimenterende akvarel. Der veksles mellem demonstration, eget maleri, individuel vejledning og fælles gennemgang.

Alle kursister får mulighed for at arbejde ved eget bord og stol inklusiv parasol udendørs.  Male-aktiviteterne foregår enten i det fri eller i havens store orangeri.

Malere på alle niveauer er velkomne.

Materialeliste fremsendes før kurset.

Mit udgangspunkt er som regel akvarel. Jeg arbejder mest i krydsfeltet mellem abstrakt og figurativt maleri. Farverne skal virke godt sammen, og der er som regel ganske få farver i hvert billede. Motiverne er skåret ned til mindst muligt. Den minimalistiske tilgang til motivet opvejes af billedets mere ekspressionistiske og eksperimentelle udformning. Læs hele artiklen på…..

 Læs hele artiklen på: http://mariannegross.dk/profil/

Marianne Gross

kunstner

Om Marianne Gross: 

 • billedkunster, akvarel og mixed media.
 • mange solo- og gruppeudstillinger.
 • stor undervisningserfaring.
 • tidligere ordførende for Nordiska Akvarellsällskapet

Se mere om Marianne Gross her: www.mariannegross.dk og se udtalelser fra tidligere kursister fra andre af hendes kurser her: udtalelser fra kursister / testimonials

 

Maden og måltiderne på Garden of Lemons er nogle af de fineste øjeblikke i løbet af et ophold på Garden of Lemons. Vi dækker op under de gamle oliventræer eller i orangeriet i haven, og vores gæster nyder at mødes og spise den skønneste mad inspireret af årstiden og råvarer høstet i de store køkkenhaver. 

Køkkenet er karakteriseret ved lækker og raffineret mad, som oftest er vegetarisk og tilberedt ud fra enkle tilberedningsmetoder, hvor aromaer, smage, farver og varierede teksturer skaber små himmeriske mundfulde. Vi bruger friske råvarer og laver alt fra bunden, og bruger generøst af vores egen ekstra jomfruolivenolie og kryddersalte, krydderier fra verdenskøkkenet, citroner og kapers, der samler sig i de mest vidunderlige mundfulde, hvor alle sanser stimuleres.

Henrik Vilain og Ingo Schauser har udgivet fire kogebøber: CITRONEN, OLIVEN & OLIVENOLIE, AVOCADO udgivet af Muusmanns forlag, København i 2020 og 2021 og 2022. Fjerde bog med titlen TOMATER udkommer til sommer 2023.

Alle bøger er oversat til tysk og udgivet i Tyskland ved forlaget Jacoby & Stuart, der netop har modtaget den tyske forlagspris 2022.

“Henriks mad er uforligneligt smuk og til at skrive bøger og lave film om”

———————————————–

“”Kan mad være kunst? I dette tilfælde, ja! Alle sanser er i spil, når der spises mad fra Henrik & Ingos skønne køkken på Garden of Lemons.

———————————————

“Opskrifterne fra køkkenet på Garden of Lemons er kreative og innovative. Enkle kombinationer, der skaber uventede smage, der spiller den mest vidunderlige “musik” i munden, og skaber en perfekt harmoni, der gør hvert måltid til et eventyr, som refererer til det internationale køkken. Maden er kunstnerisk og en symfoni af farver, der gør det næsten ærgerligt, at den ender med at blive spist!”

——————————————–

“Hver ret var en oplevelse i duft, smag, farver og perfekte teksturer. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv før spist så godt.”

———————————————

“En helt uventet forkælelse var den utrolige mad, som Henrik og Ingo tilberedte på Garden of Lemons under vores ophold. Henrik har en unik evne til at samle lokale råvarer og skabe varierede og lækre måltider. Hvert måltid var en fryd for sanserne.”

———————————————

”Fantastisk og fantasifuld, smagfuld mad med brug af avocado, krydderurter og citroner.”

Gæster på Garden of Lemons 2022

fra Danmark, Sverige, USA og Israel

Tilmelding og information: 

Inkluderet i prisen er:

 • transfer mellem Malaga lufthavn og Garden of Lemons
 • overnatning i dobbeltværelse på hotellet i landsbyen 15 min. gang fra Garden of Lemons
 • fuld forplejning ifølge dagsprogram: morgenmad og frokost alle dage, 5 middage 
 • 1 middag på restaurant Los Naranjos, drikkevarer inkl. 
 • 2 vandringer/inspirationsture i nærområdet
 • undervisning 6 dage

Ikke inkluderet i prisen er:

 • flybillet – samlet flyrejse koordineres
 • 1 frivillig udflugt til Granada: 40 €
 • 1 middag på restaurant i Granada 40 €
 • drikkevarer, som kan købes til rimelige priser

Tillæg:

 • enkeltværelse på hotellet: 1.200 kr.
 • dobbeltværelse på selve refugiet: 1.200 kr.
 • enkeltværelse på selve refugiet: 2.200 kr.

for mere information om overnatningsmulighederne klik her