Få hul på skriften med forfatter Christina Englund

Sted: Garden of  Lemons, Andalusien

Tidsrum: 29. marts. – 5. april 2025 

Priser:  fra 9.400 kr. / pris for ledsager: 6.400 kr. 

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at fordybe sig i at skrive kreativt og dele dette medandre i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Måske har du fundet en kasse fuld af gamle breve på loftet og drømmer om at skrive din families historie. Eller måske har du længe arbejdet med kommunikation, men har aldrig haft tid til at lege med dit eget personlige udtryk. Måske er du kun lige begyndt på en novellesamling, en digtkreds eller en roman.

Igennem små skriveøvelser får vi skriften til at flyde og finder herigennem ind til den stemme, som er netop din.

Undervejs prøver vi forskellige greb og værktøjer af og arbejder bl.a. med sanser, tone, genrer og struktur. Vi læser også korte tekster af etablerede forfattere og taler om, hvad vi synes, virker, og hvad der ikke gør.

I løbet af ugen vil der være plads til individuelle ønsker, og vi vil løbende inddrage de smukke omgivelser.

 

Det er oplagt at rejse to, hvor kun den ene af jer maler. Der er så mange muligheder for at foretage sig andet end at male. 

Kursavgiften är 525 € Till det tillkommer kostnader för resa, logi och uppehälle. Aktuella prisuppgifter för logi och uppehälle får ni av Ingo och Henrik.

“Skriveworkshop-en med Christine Englund er et kursu i helt enestående og smukke rammer i det sydlige Spanien på Garden of Lemons. Her vil du finde rum til kreativ og åndelig udfoldelse og samtidigt opleve en underbar ro og natur.

Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt et vidunderligt sted i den fredelige dal Valle de Lecrín, glædens dal, tæt på Granada i Andalusien. Det er muligt at nyde poolen og bedårende udsigter ud over landskabet, nyde tagterrassen med udsigt over bjergene i baggrunden eller skønheden nede i orangeriet blandt ældgamle oliventræer, citron- og appelsintræer. Indbydende scenarier, der giver rum til dyb kreativ inspiration og vækker begejstring.

To gange i løbet af ugen vil Ingo tilbyde nogle vandreture i området og der vil også være mulighed for at deltage i to maleudflugter ud i naturen omkring os og til Granada.”

Maden og måltiderne på Garden of Lemons er nogle af de fineste øjeblikke i løbet af et ophold på Garden of Lemons. Vi dækker op under de gamle oliventræer eller i orangeriet i haven, og vores gæster nyder at mødes og spise den skønneste mad inspireret af årstiden og råvarer høstet i de store køkkenhaver.

Køkkenet er karakteriseret ved lækker og raffineret mad, som oftest er vegetarisk og tilberedt ud fra enkle tilberedningsmetoder, hvor aromaer, smage, farver og varierede teksturer skaber små himmeriske mundfulde. Vi bruger friske råvarer og laver alt fra bunden, og bruger generøst af vores egen ekstra jomfruolivenolie og kryddersalte, krydderier fra verdenskøkkenet, citroner og kapers, der samler sig i de mest vidunderlige mundfulde, hvor alle sanser stimuleres.

Henrik Vilain og Ingo Schauser har udgivet fire kogebøger hos Musmann forlaget i København: CITRONEN (2020) OLIVEN & OLIVENOLIE, (2021) AVOCADO (2022) og TOMATER (2023). 

Alle bøger er oversat til tysk og udgivet i Tyskland ved forlaget Jacoby & Stuart, der i 2022 har modtaget den tyske forlagspris.

“Henriks mad er uforligneligt smuk og til at skrive bøger og lave film om”

———————————————–

“”Kan mad være kunst? I dette tilfælde, ja! Alle sanser er i spil, når der spises mad fra Henrik & Ingos skønne køkken på Garden of Lemons.

———————————————

“Opskrifterne fra køkkenet på Garden of Lemons er kreative og innovative. Enkle kombinationer, der skaber uventede smage, der spiller den mest vidunderlige “musik” i munden, og skaber en perfekt harmoni, der gør hvert måltid til et eventyr, som refererer til det internationale køkken. Maden er kunstnerisk og en symfoni af farver, der gør det næsten ærgerligt, at den ender med at blive spist!”

——————————————–

“Hver ret var en oplevelse i duft, smag, farver og perfekte teksturer. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv før spist så godt.”

———————————————

“En helt uventet forkælelse var den utrolige mad, som Henrik og Ingo tilberedte på Garden of Lemons under vores ophold. Henrik har en unik evne til at samle lokale råvarer og skabe varierede og lækre måltider. Hvert måltid var en fryd for sanserne.”

———————————————

”Fantastisk og fantasifuld, smagfuld mad med brug af avocado, krydderurter og citroner.”

reviews fra tidligere kursister på Garden of Lemons

gæster fra Danmark, Sverige, USA, Israel

Pris fra 9.400 kr

Pris for ledsager 6.400 kr. 

Inkluderet i prisen er:

 • transfer mellem Malaga lufthavn og Garden of Lemons
 • overnatning i dobbeltværelse på hotellet i landsbyen 15 min. gang fra Garden of Lemons
 • fuld forplejning ifølge dagsprogram:
 • morgenmad=frokost! og frokost=lunch! alle dage
 • 5 middage på Garden of Lemons
 • 1 middag på lokal restaurant
 • 1vandring/inspirationsture i nærområdet
 • undervisning 6 dage

Ikke inkluderet i prisen er:

 • flybillet
 • frivillig udflugter til Granada: 40 €
 • 1 middag på restaurant i Granada 40 €
 • drikkevarer, som kan købes til rimelige priser

Tillæg:

 • enkeltværelse på hotellet: + 1.200 kr. 
 • dobbeltværelse på Garden of Lemons  + 1.200 kr. per person
 • enkeltværelse på Garden of Lemons: + 2.400 kr.

Christine Englund

Skicka först ett mail till: gardenoflemons@gmail.com OCH info@larsejelarsson.se med ert namn, adress och mobil.

OBS!! Det är viktigt att ni mailar till bägge adresserna samtidigt så att vi kan samordna. Så snart ni betalat er deposit (anmälningsavgift) på 270 € får ni en bekräftelse på att ni fått plats på kursen.

Om ni eventuellt kommit sent med er anmälan och kursen är fulltecknad kan ni om ni så önskar stå kvar på reservlista,  har ni hunnit betala in deposit kommer den naturligtvis att återbetalas om ni inte fått plats på kursen.

Alla frågor som gäller själva kursinnehållet mailar ni till mig:  info@larsejelarsson.se

Övriga frågor som rör kostnader, boende, mat, utflykter, transfer m.m. mailar ni till Ingo och Henrik: gardenoflemons@gmail.com. För information om lyxigare boende på gården mot tillägg skriv til gardenoflemons@gmail.com (“Mat & Boende”). Eller ring:  0034 652 034 348

 Det är ett fantastiskt ställe både för öga och själ.

Varmt Välkomna! Hoppas ni ser fram mot detta lika mycket som vi gör!