Ki-zenyoga med Suanne Kihlgast

 • 20. – 26. april 2024

 

På kurset inviteres du på en skøn rejse gennem din krop og dit sind. Vi bevæger os mellem de to nervesystemer – sympatisk og parasympatisk. Vi får arbejdet med øvelser der fordyber, styrker, strækker, beroliger, træner og vitaliserer kroppen og sindet.

Der vil dagligt være meditation og åndedrætsøvelser, som optimerer den ro i krop og sind, du opnår gennem de fysiske øvelserne.

Yoga handler dybest set om at være tilstede i det man gør lige nu og her med et overskud af energi og glæde. Yoga er et vidunderligt redskab til at lære sine ressourcer og kvaliteter bedre at kende, at kunne fokusere dem og derved føre dem ud i livet.

I yoga – pranayama – meditation inddrages kroppens intelligens, den unikke kropsbevidsthed som yoga tilstræber at give, gør at man bliver bedre til reagere sundt på kroppens signaler, og derved kan forebygge nedbrydende bevægelser eller vaner.

Yoga virker på en gang afstressende, opbyggende og vitaliserende. Yoga er desuden styrkende og smidiggørende samt dybt regenererende.

Den styrke og balance yogaen giver påvirker dig både fysiske,  mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt, den skaber et øget overskud i forhold til dig selv og din omverden, desuden vil du opleve et bedre kendskab til sig selv og dine ressourcer samt en større oplevelse af indre ro både, dermed åbnes døren til hjertet.

Undervisningen er baseret på Ki-zen principperne, som er en kærlig blanding af forskellige stilarter, meditation, åndedræt og energiarbejde.

Vores dage i Garden of Lemons skønne have vil foregå således (med forbehold for ændringer):

 •  kl.7.45 – 8.00 en kop varmt vand m/ citron og et stykke frugt.
 • fra 8.00 – 10.00 meditation, yoga, pranayama og YogaNidra
 • kl.10.00 morgenmad
 • fri leg (evt. massage, gåture ect.)
 • kl.13.00 frokost
 • fri leg (evt. massage, gåture ect)
 • kl.16.00 – 18.00 yoga, åndedræt, meditation og yogaNidra
 • kl. 19.00 aftensmad

 

Om Ki-zenyoga: denne yoga er baseret på meridian/energi systemet. Meridianer er energi veje, hvor Ki (energi / livskraft / prana / chi) bevæger sig gennem og ud i hele kroppen. Når Ki ikke flyder korrekt og harmonisk opstår der ubalancer. Ved at korrigerer og genoprette Ki i kroppen så den flyder harmonisk, afbalanceres både krop, sind og følelser.

Der arbejdes med de forskellige energiretninger og meridiansystemet gennem fysiske, mentale og meditative øvelser. Vi kommer i kontakt med den indre krop hvor Ki tager plads og regenererer kroppen. Vi lærer at bruge og bevare den energi (Ki) vi har til rådighed. Styrke de inderste små korte muskelfibre, som holder vores korpus i den rette stilling. Går på opdagelse i vores indre oplevelse af og overgive kroppen til den rette spændingsbalance. Få fokus på den udrensende/oplivende og afspændende effekt via vejrtrækning.

Det jeg arbejder mest med lige nu er: TRE og Yoga (traume og stressforløsende øvelser) i grupper og enetimer. Yoga og spiritualitet – yoga og åndedræt,  yoga og selvudvikling. Uddannelse til nye Yogalærer og videruddannelse..

læs mere http://ki-zenyoga.dk

Susanne Kihlgast

yoga instruktør

Skøn opbyggende yoga, fordybelse, ro og nydelse, at plukke frugterne i haven,  helt vidunderlig massage og ovenud skøn mad serveret på skønneste vis..”

blødgørende for krop og sind – den gode og spændende kost gjorde jeg blev mindet og gode friske råvarer og afvekslende måltider, serveret med hjertevarme.

“at være ude og mediterer, udføre yoga og få serveret vidunderlige måltider og lægges sig til hvile i solen efter en skøn massage, så er livet jo skønt og fredfyldt.”

Om Susanne Kihlgast

Med udgangspunkt i uddannelser som Afspændings- og bevægelsespædagog, Yoga- og meditationslærer, Hypnoterapeut, Krop- og psykoterapeut, NLP terapeut, KST-terapeut, HeartMath facilitator, Nada Aku og Spirituel Mentor, har Susanne løbende suppleret sit daglige virke som terapeut og yogalærer med ny viden indenfor:

 • Akupunktur
 • Qi-gong
 • Den Esoterisk lære
 • Healing
 • Energilære
 • Åndedræts terapi

På den baggrund arbejder Susanne med fokus på en helhedsorienteret tilgang til bedre balance mellem krop, sind og ånd, gennem både psykiske, fysiske og spirituelle øvelser og behandlinger.

Gennem 35 år har Susanne arbejdet med at afhjælpe ubalancer hos børn, unge og voksne. Susanne holder løbende workshops og foredrag i selvudvikling og fordybelse.

Maden og måltiderne på Garden of Lemons er nogle af de fineste øjeblikke i løbet af et ophold på Garden of Lemons. Vi dækker op under de gamle oliventræer eller i orangeriet i haven, og vores gæster nyder at mødes og spise den skønneste mad inspireret af årstiden og råvarer høstet i de store køkkenhaver. 

Køkkenet er karakteriseret ved lækker og raffineret mad, som oftest er vegetarisk og tilberedt ud fra enkle tilberedningsmetoder, hvor aromaer, smage, farver og varierede teksturer skaber små himmeriske mundfulde. Vi bruger friske råvarer og laver alt fra bunden, og bruger generøst af vores egen ekstra jomfruolivenolie og kryddersalte, krydderier fra verdenskøkkenet, citroner og kapers, der samler sig i de mest vidunderlige mundfulde, hvor alle sanser stimuleres.

Henrik Vilain og Ingo Schauser har udgivet to kogebøber: CITRONEN – og OLIVEN & OLIVENOLIE udgivet af Muusmanns forlag, København i 2020 og 2021. Tredje bog med titlen AVOCADO udkommer i efteråret 2022.

Alle bøger er oversat til tysk og udgivet i Tyskland ved forlaget Jacoby & Stuart, der netop har modtaget den tyske forlagspris 2022.

“Henriks mad er uforligneligt smuk og til at skrive bøger og lave film om”

———————————————–

“”Kan mad være kunst? I dette tilfælde, ja! Alle sanser er i spil, når der spises mad fra Henrik & Ingos skønne køkken på Garden of Lemons.

———————————————

“Opskrifterne fra køkkenet på Garden of Lemons er kreative og innovative. Enkle kombinationer, der skaber uventede smage, der spiller den mest vidunderlige “musik” i munden, og skaber en perfekt harmoni, der gør hvert måltid til et eventyr, som refererer til det internationale køkken. Maden er kunstnerisk og en symfoni af farver, der gør det næsten ærgerligt, at den ender med at blive spist!”

——————————————–

“Hver ret var en oplevelse i duft, smag, farver og perfekte teksturer. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv før spist så godt.”

———————————————

“En helt uventet forkælelse var den utrolige mad, som Henrik og Ingo tilberedte på Garden of Lemons under vores ophold. Henrik har en unik evne til at samle lokale råvarer og skabe varierede og lækre måltider. Hvert måltid var en fryd for sanserne.”

———————————————

”Fantastisk og fantasifuld, smagfuld mad med brug af avocado, krydderurter og citroner.”

reviews fra gæster på Garden of Lemons

fra Danmark, Sverige, USA og Israel

Pris

Med værelse på refugiet:

 •  9.000 kr. i delt dobbeltværelse
 • 10.400kr. i enkeltværelse

Med værelse på hotel “Los Naranjos” eller i landsbyhuyset “Mama Estrella”

 •  7.900 kr. i delt dobbeltværelse
 • 9.000kr. i enkeltværelse

Pris for ledsager ved henvendelse. 

Tilmelding og information: 

Retreatet inkluderer følgende:

 • 6 overnatninger på Garden of Lemons
 • 6 x morgenmad på Garden of Lemons.
 • 6 x frokost på Garden of Lemons.
 • 6 x aftensmad (vegetariske retter ) på Garden of Lemons.
 • Fri adgang til kaffe, te og vand.
 • 1 guided ture i området med Ingo.
 • Transfer til og fra Malaga lufthavn til Granada.
 • Morgen og eftermiddag, velvære gennem forløsende yoga og meditation

Du medbringer selv Yoga måtte, et lille tæppe, yoga blok og bælte, som du med glæde kan bruge videre som et skønt hjemmesæt.

Der er mulighed for:

 • Flybillet – samlet flyrejse koordineres
 • Køb af massage 45 €, Antonio stedets private super dygtig massør, som absolut skal prøves.
 • Køb af alkoholiske drikke.
 • Udflugt Granada (evt. Alhambra), tur/retur 30 € per person ved minimum 3 personer

 

Du står selv for flybillet til Malaga med f.eks. Norwegian eller SAS.  Sørg for at have afbestilling på flybillet.

Ved transfer kræves der mindst 3 deltagere i samme taxi og koordineres inden afrejse.

Tilmelding susanne@susannekihlgast.dk
Evt. spørgsmål kan du maile eller du kan ringe ringe på +45 24225940

Når du har tilmeldt dig – sender jeg info ang. betaling og diverse.