Yinyogarejse til Andalusien  

– med Christina Theilgaard

på Garden of Lemons

3. – 09. september  2021 

Lyder dette som noget for dig?

 • Et ophold fyldt med tid til dig
 • Et ophold hvor du bliver forkælet med den dejligste hjemmelavede mad tilberedt med kærlighed
 • Et ophold hvor du morgen og eftermiddag/aften skal dyrke skøn yinyoga i smukke omgivelser

Så tag med på denne yinyogarejse til det mest fantastiske sted midt i den fredelige dal, Valle de Lecrin (Glædens Dal) tæt på Granada i Andalusien.

Christina Theilgaard

Yinyoga instruktør

Du får et eksklusivt ophold på Garden of Lemons, som er et refugium, hvor du er omgivet af skønhed i form at citron- og appelsintræer, gamle oliventræer og en betagende udsigt ud over dalen. Og så masser af ro ikke at forglemme. Stedet ejes af de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, og de har skabt det mest fantastiske sted, hvor du vil være i centrum fra start til slut.

Christina vil undervise dig i yinyoga morgen og eftermiddag/aften, enten foran pejsen i hovedhuset, ved poolen, i orangeriet omgivet af citron- og appelsintræer eller oppe på tagterrassen, hvor udsigten til bjergene måske til fjerne dit fokus fra yogaen og din krop. Men dét er nok til at leve med…. 🙂 

 Kombinationen af stedets skønhed, daglig yinyoga og dejlig og nærende vegetarisk mad tilberedt af stedets kok, Henrik Vilain, vil gøre, at du kommer hjem fyldt med ro, overskud og glæde.

En dag på Garden of Lemons kunne se således ud:

 • Du starter dagen med at indtage en morgen citrondrik, bestående af citronsaft fra friskplukkede citroner, himalayasalt og varmt vand. Drikken vil forbedre din fordøjelse og udrensning.
 • Dagens 1. yinyoga time
 • Nu er maven nok begyndt at knurre lidt, så det er tid til at nyde den skønneste morgenmad fyldt med vitaminer og lokale specialiteter.
 • Således vækket og fyldt med ny energi er du klar til at nyde livet på Garden of Lemons, f.eks. ved poolen eller i citronhaven. Måske har du lyst til at udforske området på egen hånd, eller tage med på en vandretur guidet af Ingo, som med stor viden om området, vil tage dig ud til de smukkeste steder.
 •  Frokosten serveres på Garden of Lemons.
 • Om eftermiddagen/aftenen mødes vi så igen et skønt sted på området, hvor Christina vil guide igennem dagens 2. yinyogat ime.
 • Efter yogaen er det tid til at nyde sund og nærende aftensmad, igen tilberedt af Henrik efter alle kunstens regler og med områdets skønne råvarer.

I løbet af ugen har du mulighed for at gå med på to vandreture med Ingo i de skønne omgivelser omkring Garden of Lemons.

Du får desuden mulighed for at tage med på en udflugt til den smukke by Granada, som er fyldt med kultur, historie og shoppingmuligheder. Her kan du vælge at besøge byens Hammam eller kendte vartegn Alhambra. Denne tur kan dog blive aflyst afhængig af, hvordan corona situationen ser ud i september. Turen vil blive erstattet af en vandretur eller anden type tur f.eks. til stranden.

Garden of Lemons har kontakt til en lokal massør, Antonio, som kan komme og give den skønneste massage på Garden of Lemons. Han er virkelig dygtig og kan anbefales. Ja jeg taler af erfaring …! 

Yin Yoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yin Yoga er du med til at skabe en større balance.

Yin Yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

I Yin Yoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.

Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga.

Garden of Lemons:

Henrik og Ingo beskriver Garden of Lemons som ”et refugium for mennesker, der søger oplevelser og fordybelse i smukke omgivelser”, og det lever fuldt op til den beskrivelse. Det ligger smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet tilbagetrukket fra turismens vante ruter.

Garden of Lemons består selve refugiet Garden of Lemons og landsbyhuset El Limón. De to huse ligger med få kilometers afstand. Begge steder er unikke og smukt og hjemligt indrettet. Uanset om du bor det ene eller andet sted, har du den smukkeste udsigt til bjergene og mulighed for at dyppe dig i en svalende pool. Hvis du bor i landsbyhuset El Limón, kører Ingo dig frem og tilbage, når du har lyst. Du kan også vælge at gå, hvilket tager ca. 30 min.

Din underviser Christina Theilgaard

Din underviser på denne tur er yinyoga instruktør og healingsterapeut Christina Theilgaard. Hun har dyrket
yoga i mange år, og specifikt yinyoga i mere end 8 år. Hun er uddannet yinyoga instruktør hos Yinyoga in
Asia i 2015 og har suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed, meridianlære,
Restorativ yoga samt Yoga Nidra. Hun underviser faste yinyoga klasser flere steder i København og har
holdt flere yinyoga retreats både i Danmark, i Grækenland og på Madeira.
Du er velkommen til at kontakte Christina på time-to-change@hotmail.com, hvis du har spørgsmål til turen
eller yinyoga.

Pris og indkvartering:

 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse er kr. 8.800, eksklusiv flybillet
 • Pris pr. person på enkeltværelse er kr. 9.800, eksklusiv flybillet

Hertil kommer prisen for flybilletten, som købes som en gruppebillet. Den endelige pris oplyses når der er nok deltagere til, at retreatet kan gennemføres, dvs. 9 deltagere. Du skal nok regne med at prisen for flybilletten ligger omkring 2.500 kr. afhængig af købstidspunktet. Rejsens samlede pris oplyses først endeligt i forbindelse med booking af flybillet.

Retreatet købes som en samlet pakkerejse og inkluderer:

 •  7 overnatninger på Garden of Lemons eller El Limón
 •  Fly tur/retur Danmark – Malaga (pris for fly oplyses, når flybilletten bookes)
 • Samlet transfer tur/retur Malaga – Valle de Lecrín
 • Yogaundervisning i henhold til program (minimum 10 gange). Afhænger af ankomst/afrejse
  tidspunkter, vejr, vind og de udflugter, som vi vælger at gennemføre
 • Fuld pension som består af vegetarisk morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udflugt til Granada (kan dog blive aflyst pga. corona)
 • Guidede vandreture i området
 • Kørsel frem og tilbage mellem Garden of Lemons og El Limón
 • The, kaffe, vand og frugt hver dag

Prisen inkluderer ikke:

 • Massage af Antonio
 •  Rejse- og andre forsikringer
 • Andre ture end beskrevet ovenfor

Der er i alt 8 værelser på Garden of Lemons og El Limon, fordelt på 3 dobbeltværelser med eget bad/toilet og 5 enkeltværelser, hvoraf 3 værelser har eget bad/toilet og 2 værelser deler bad og toilet. Indkvartering foregår efter ”først til mølle” princippet.

Hvis der er flere tilmeldte end værelser på Garden of Lemons, er der også mulighed for at bo på et nyrestaureret hotel i landsb yen, ca. 15 min. gang fra Garden of Lemons. Dette vil være til en reduceret pris på kr. 600 for delt dobbeltværelse pr. person og kr. 800 for enkeltværelse. Du vil naturligvis have fuld adgang til Garden of Lemons, solv om du bor på hotellet.

Hvis du rejser alene, men gerne vil dele værelse med en anden deltager (af samme køn), kan du angive dette ved at bestille et dobbeltværelse med ukendt rejsedeltager. Vi kan dog ikke garantere, at det kan lade sig gøre at finde en anden deltager. Hvis det ikke er muligt, vil du blive opkrævet et tillæg på 1.000 kr. for enkeltværelse.

Rejsen tilbydes i samarbejde med Granada Kulturrejser, som er teknisk rejsearrangør og medlem af rejsegarantifonden.

Tilmelding og betaling:
Du tilmelder dig ved at udfylde dine oplysninger i dette link: tilmelding

Du vil herefter modtage en bekræftelse fra Granada Kulturrejser samt en faktura til indbetaling af depositum på 2.000 kr.
Den resterende del af rejsen skal betales senest 45 dage før afrejse.
Vær opmærksom på, at prisen for flybilletten kan være foreløbig, da den endelige pris afhænger af købstidspunktet. Skulle prisen for flybilletten blive væsentligt højere end angivet ved bestilling (mere end 500 kr. pr. person) har du mulighed for at aflyse rejsen, og få dit depositum retur.

Afbestilling:
Indtil booking af flybillet kan rejsen afbestilles ved, at du henvender dig til Granada Kulturrejser. Dit depositum på 2.000 kr. tilbagebetales dog ikke ved afbestilling fra din side.

Hvis rejsen aflyses pga. for få deltagere eller pga. rejserestriktioner i forbindelse med covid-19, vil alt hvad du har indbetalt blive refunderet.
Der henvises i øvrigt til Granada Kulturrejser generelle betingelser, som du finder her.

Christina, Henrik og Ingo glæder sig til at byde dig velkommen til en skøn uge på Garden of Lemons.