Yinyogarejse til Andalusien  

– med Christina Theilgaard

på Garden of lemons

9.- 16. maj 2020 

Lyder dette som noget for dig?

 • Et ophold fyldt med tid til dig
 • Et ophold hvor du bliver forkælet med den dejligste hjemmelavede mad tilberedt med kærlighed
 • Et ophold hvor du morgen og eftermiddag/aften skal dyrke skøn yinyoga i smukke omgivelser

Så tag med på denne yinyogarejse til det mest fantastiske sted midt i den fredelige dal, Valle de Lecrin (Glædens Dal) tæt på Granada i Andalusien.

Christina Theilgaard

Yinyoga instruktør

Du får et eksklusivt ophold på Garden of Lemons, som er et refugium, hvor du er omgivet af skønhed i form at citron- og appelsintræer, gamle oliventræer og en betagende udsigt ud over dalen. Og så masser af ro ikke at forglemme. Stedet ejes af de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, og de har skabt det mest fantastiske sted, hvor du vil være i centrum fra start til slut.

Christina vil undervise dig i yinyoga morgen og eftermiddag/aften, enten foran pejsen i hovedhuset, ved poolen, i orangeriet omgivet af citron- og appelsintræer eller oppe på tagterrassen, hvor udsigten til bjergene måske til fjerne dit fokus fra yogaen og din krop. Men dét er nok til at leve med…. 🙂 

 Kombinationen af stedets skønhed, daglig yinyoga og dejlig og nærende vegetarisk mad tilberedt af stedets kok, Henrik Vilain, vil gøre, at du kommer hjem fyldt med ro, overskud og glæde.

En dag på Garden of Lemons kunne se således ud:

 • Du starter dagen med at indtage en morgen citrondrik, bestående af citronsaft fra friskplukkede citroner, himalayasalt og varmt vand. Drikken vil forbedre din fordøjelse og udrensning.
 • Dagens 1. yinyoga time
 • Nu er maven nok begyndt at knurre lidt, så det er tid til at nyde den skønneste morgenmad fyldt med vitaminer og lokale specialiteter.
 • Således vækket og fyldt med ny energi er du klar til at nyde livet på Garden of Lemons, f.eks. ved poolen eller i citronhaven. Måske har du lyst til at udforske området på egen hånd, eller tage med på en vandretur guidet af Ingo, som med stor viden om området, vil tage dig ud til de smukkeste steder.
 •  Frokosten serveres på Garden of Lemons.
 • Om eftermiddagen/aftenen mødes vi så igen et skønt sted på området, hvor Christina vil guide igennem dagens 2. yinyogat ime.
 • Efter yogaen er det tid til at nyde sund og nærende aftensmad, igen tilberedt af Henrik efter alle kunstens regler og med områdets skønne råvarer.

I løbet af ugen har du mulighed for at gå med på to vandreture med Ingo i de skønne omgivelser omkring Garden of Lemons.

Desuden tilbydes mulighed for at tage med på en udflugt til den smukke by Granada som er fyldt med kultur, historie og shoppingmuligheder. Du kan også vælge at besøge byens Hammam eller byens vartegn Alhambra.

Garden of Lemons har kontakt til en lokal massør, Antonio, som kan komme og give den skønneste massage på Garden of Lemons. Han er virkelig dygtig og kan anbefales. Ja, jeg taler af erfaring… !

Yin Yoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yin Yoga er du med til at skabe en større balance.

Yin Yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

I Yin Yoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.

Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga.

Garden of Lemons:

Henrik og Ingo beskriver Garden of Lemons som ”et refugium for mennesker, der søger oplevelser og fordybelse i smukke omgivelser”, og det lever fuldt op til den beskrivelse. Det ligger smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet tilbagetrukket fra turismens vante ruter.

Garden of Lemons består af hovedhuset Jardín de los Limones og landsbyhuset El Limón. De to huse ligger med få kilometers afstand. Begge steder er unikke og smukt og hjemligt indrettet. Uanset om du bor det ene eller andet sted, har du den smukkeste udsigt til bjergene og mulighed for at dyppe dig i en svalende pool. Hvis du bor i landsbyhuset El Limón, kører Ingo dig frem og tilbage, når du har lyst. Du kan også vælge at gå, hvilket tager ca. 30 min.

Din underviser Christina Theilgaard

Din underviser på denne tur er yinyoga instruktør og healingsterapeut Christina Theilgaard. Hun har dyrket yoga i mere end 10 år, og yinyoga i de 6 af dem. Hun er uddannet yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia i 2015 og underviser i yinyoga flere steder i København. Hun har holdt flere yinyoga retreats bl.a. i Grækenland og på Madeira.

Du er velkommen til at kontakte Christina på time-to-change@hotmail.com, hvis du har spørgsmål til turen eller yinyoga.

Pris og indkvartering:

 • Pris eksklusiv flybillet i delt dobbeltværelse er kr. 8.800
 • EARLY BIRD: Bestil din plads inden den 15. september 2019 og få turen for kr. 8.300 (ex. flybillet)
 • Pris eksklusiv flybillet på enkeltværelse er kr. 9.800
 • EARLY BIRD: Bestil din plads inden den 15. september 2019 og få turen for kr. 9.300 (ex. flybillet)

Flybillet bliver booket så snart, at der er deltagere nok til, at retreatet bliver gennemført. Jo tidligere det
sker jo bedre, da vi dermed kan få en bedre pris. Så benyt dig af early bird tilbuddet og bestil inden den
15/9-19.

Retreatet købes som en samlet pakkerejse og inkluderer:

 • 7 overnatninger på Garden of lemons i enten Jardín de los limones eller El Limón
 • Fly tur/retur Danmark – Malaga
  (den samlede pakkes pris oplyses således på mail, når flybilletten bestilles, da den fulde pris afhænger af tidspunkt for booking af flybilllet. Flybilletten bookes så snart, at der er deltagere nok til at retreatet gennemføres. Flyprisen tilføjes ovenstående fastsatte priser, der inkluderer alt som er nævnt under den samlede pris).
 • Samlet transfer tur/retur Malaga – Valle de Lecrín
 •  Yogaundervisning i henhold til program (minimum 10 gange). Afhænger af ankomst/afrejsetidspunkter, vejr, vind og de udflugter, som vi vælger at gennemføre
 •  Fuld pension som består af vegetarisk morgenmad, frokost og aftensmad
 •  Udflugt til Granada
 • Guidede vandreture i området
 • Kørsel frem og tilbage mellem Garden of Lemons og El Limón
 • The, kaffe, vand og frugt hver dag

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Massage af Antonio
 • Rejse- og andre forsikringer
 • Andre ture end beskrevet ovenfor

Om overnatningsmulighederne: 

Der er i alt 8 værelser, 3 i hovedhuset, 3 i to nybyggede gæstehuse i haven og 2 i landsbyhuset El Limón. Indkvarteringen foregår efter ønske og ”først til mølle” princippet.  Hvis der er flere tilmeldte end værelser hos Garden of Lemons, er der også mulighed for at bo på hotel Los Naranjos i landsbyen, ca. 15 min. gang fra Garden of Lemons. Dette vil være til en reduceret pris på kr. 600 for delt dobbeltværelse og kr. 800 for enkeltværelse pr. person.

Rejsen tilbydes i samarbejde med Global Tours, som er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden.

Tilmelding:
Vil du med på denne skønne tur, skal du udfylde denne tilmeldingsblanket: tilmelding til yogarejse med Christina Theilgaard

Herefter vil du modtage en bekræftelse og information omkring betaling fra Global Tours. Det er ligeledes Global Tours som står for bestilling af flybilletter. Prisen for flybilletten afhænger af pris på booking dagen. Retreatet købes som en samlet pakkerejse, og du vil blive opkrævet et depositum på kr. 3.000 ved tilmelding. Restbeløbet skal indbetales senest 2 måneder før afrejse. Hvis du tilmelder dig senere end 2 måneder før afrejse, vil det fulde beløb blive opkrævet på én gang.

Afbestilling:
Som udgangspunkt er din tilmelding bindende, men skulle du blive forhindret inden flybilletten er booket, har du mulighed for at få det betalte depositum retur fratrukket et administrationsgebyr på max. Kr. 500. Herefter er det ikke muligt at afbestille og få pengene retur, så jeg opfordrer dig til at tegne en afbestillingsforsikring.

Jeg glæder mig meget til sammen med Henrik og Ingo at byde dig velkommen til Garden of Lemons.